Ju mer du förstår,
desto bättre

På STO A-service älskar vi siffror och ekonomi. Men det måste inte du göra för att vara kund hos oss. Vad vi däremot märkt är att ju mer våra kunder lär sig om ekonomiska frågor, desto roligare blir det. Det finns flera bra webbsidor som skriver både informativt och engagerande om hur stora och små ekonomiska frågor påverkar våra företag. Här är några av våra länkfavoriter.

Skatteverket

Informativt om nya regler och beslut. Här hittar du även snabbt svar på de vanligaste frågorna kring moms, skatt och övriga regler som du måste följa som företagare. Har du bank-id kan du logga in och se aktuella siffror för just dig och ditt företag.

www.skatteverket.se

Bolagsverket

Samlad information om att starta och driva företag. Titta gärna på denna sida om du vill ta reda på hur du går tillväga rent praktiskt när du ska registrera och komma på ett namn till ditt nya företag.


www.bolagsverket.se

Verksamt

En bra samlingssida med allt som är relevant för dig som vill starta eller driver ett företag. Tips, råd, blanketter och en rad e-tjänster finns på denna sida.


www.verksamt.se

 

Veckans Affärer

Detta affärs- och näringslivsmagasin levererar nyheter och fördjupningar i ett lättillgängligt format. Magasinet förser dig med professionell information kring affärer, trender, företag och börs.

www.va.se

 

SRF Konsult

Vill du veta mer om vilka ramar och regler som gäller för kvalitativt redovis-ningsarbete så är detta vår branschorganisation. Här finns även tips på matnyttiga ekonomikurser.

www.srfkonsult.se

Privata Affärer

Som egenföretagare hänger den privata ekonomin ofta tätt ihop med företaget. Privata Affärer är Nordens största privatekonomiska magasin och ger dig konkreta råd om hur du gör bättre affärer.

www.privataaffarer.se

 

Dagens Industri

Nordens största näringslivstidning gör att du håller dig à jour med vad som händer i Sverige och världen. Här får du inspiration, nyheter, nöje och nytta i ett.


www.di.se

 

Patent- och registreringsverket

Om du har en unik produkt eller företagsidé kan det vara bra att söka patent. Här hittar du allt om rättighetsfrågor när det gäller patent samt varumärkes- och designskydd.


www.prv.se